Algemene voorwaarden

 

Inleiding

Welkom bij belgischezonnepanelensite.com. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of informatie van onze website gebruikt.

 

Gebruiksvoorwaarden

  1. Toegang tot en gebruik van onze website zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden, evenals aan de toepasselijke wet- en regelgeving. U stemt ermee in dat u onze website niet zult gebruiken voor onwettige doeleinden.

 

  1. U gaat ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor het verkrijgen van toegang tot onze website en dat u alle kosten draagt die hiermee gepaard gaan. U bent verantwoordelijk voor alle apparatuur en internetverbindingen die nodig zijn om toegang te krijgen tot onze website.

 

  1. Het is niet toegestaan om onze website te gebruiken op een manier die de werking, veiligheid of integriteit van onze systemen, servers of netwerken verstoort of schaadt. Het is tevens verboden om de website te gebruiken voor het verspreiden van schadelijke software, virussen, malware of andere schadelijke inhoud.

 

Informatie op de website

  1. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website. We garanderen echter niet de volledigheid, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van de informatie op onze website. Het gebruik van de informatie op onze website is voor uw eigen risico.

 

  1. De informatie op onze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en vormt geen juridisch, financieel of professioneel advies. We raden u aan om altijd professioneel advies in te winnen voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op onze website.

 

Externe links

  1. Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links zijn uitsluitend bedoeld voor uw gemak en informatieve doeleinden. We hebben geen controle over de inhoud van deze externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of veiligheid van de informatie op deze websites. Het gebruik van externe websites is voor uw eigen risico en onderworpen aan de voorwaarden en privacyverklaringen van die websites.

 

  1. Het opnemen van een link naar een externe website betekent niet dat we de inhoud of het beleid van die website onderschrijven of goedkeuren. We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van externe websites.

 

Aansprakelijkheidsbeperking

  1. Voor zover wettelijk toegestaan, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website, inclusief maar niet beperkt tot schade veroorzaakt door verlies van gegevens, verlies van winst, bedrijfsonderbreking of enige andere vorm van verlies of schade, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

 

  1. We nemen redelijke maatregelen om de veiligheid van onze website te waarborgen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor enige schade of virussen die uw computer of andere eigendommen kunnen infecteren als gevolg van uw toegang tot of gebruik van onze website.

 

Wijzigingen in de voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen. Het voortgezette gebruik van onze website na wijzigingen in de voorwaarden impliceert uw instemming met de gewijzigde voorwaarden.

 

Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. In geval van geschillen voortvloeiend uit het gebruik van onze website, zullen deze worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Belgiƫ.

 

Dank u voor het lezen van onze algemene voorwaarden. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.